Hoofdcontent

Mijn gemeente doet niet mee

Cultuur- & Sportstimulering Nederland werkt inmiddels met bijna 150 Nederlandse gemeenten samen. Dit betekent dat binnen al deze gemeenten alle aanbieders van sportieve en creatieve activiteiten benaderd zijn om hun aanbod binnen het (gemeentelijk) platform aan te melden. Op deze manier vinden de inwoners uit deze gemeente altijd de leukste activiteiten die zij in hun vrije tijd willen uitvoeren.

Het volledige activiteitenaanbod dat nu zichtbaar is op de website van www.connectukraine.nl is afkomstig van alle websites van deze aangesloten gemeenten.

Het kan dus zijn dat de gemeente waar jij nu (tijdelijk) woont nog niet met ons samenwerkt. Dit betekent ook dat er nog geen activiteiten van aanbieders binnen deze gemeente worden aangeboden.

Speciaal voor alle gevluchte Oekraïners biedt Cultuur- & Sportstimulering Nederland dit platform aan alle Nederlandse gemeenten gratis aan. Het belang om met deze website anderen te kunnen helpen weegt zwaarder dan alle andere belangen.

Wil je dat jouw gemeente ook in actie komt? Laat het ons weten! Wij kunnen jouw gemeente informeren naar de mogelijkheden en alle middelen bieden die nodig zijn om ook voor jou de sportieve en creatieve mogelijkheden te laten zien.